Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından tarım arazilerinin sulanmasına katkı sağlayan yerüstü sulaması ikmali şebekesi yapılacak.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Karacasu’nun Güzelköy ve Çamköy mahallelerine arazi sulamasına destek olacak olan yerüstü sulaması ikmal şebekesi yapılacak. Bu çerçevede DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, “Aydın Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulaması İkmali” için protokol imza töreni gerçekleştirdi. DSİ 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu tarafından imzalanan protokol çerçevesinde 2 mahallede toplam 2 bin 100 dekar tarım arazinin sulanması sağlanacak.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “Aydın Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulaması İkmali işinin sözleşmesi Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu tarafından imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde Karacasu ilçesine bağlı Güzelköy ve Çamköy mahallelerinde 2 bin 100 dekar zirai arazinin sulanması için gerekli borulu sulama şebekesi ve sanat yapıları inşa edilecektir. Sözleşme bedeli 48 milyon 21 bin 21,21 TL olup, işin süresi 600 takvim iş günüdür” ifadelerine yer verildi.


Güncel 26.01.2023 09:41:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı