Ayılar bu mahalleyi mesken tuttu

Ayılar bu mahalleyi mesken tuttu

Ayılar bu mahalleyi mesken tuttu

Gümüşhane’nin en eski mahallelerinden birisi olan Eskibağlar Mahallesine dadanan ayılar hemen her gece mahallenin içerisine iniyor.
Gümüşhane-Bayburt karayolu üzerindeki mahallede bazı geceler karayoluna, çevre yolu tünellerinin üzerine kadar inen ayılar bölgede bulunan bahçelere dadanırken, bazı vatandaşların kovanlarını da parçaladı.
Mahalle sakinleri tarafından sık sık görüntülenen ayıların evlerin önlerine kadar gelmeleri tedirginlik oluştururken birçok vatandaş ayılarla karşılaştığını ifade etti.
Mahalle muhtarı Musa Gündüz, 2 yıldır mahallelerine dadanan ayılar için ilgili kurumlara müracaat ettiklerini ve ayıların izlenmeye başladığını söyledi. Zaman zaman su arızası için mahallenin üst tarafına çıktıklarında ayılarla karşılaştıklarını dile getiren Gündüz, şehrin en yeşil mahallelerinden birisi olan Eskibağlar Mahallesine yoldaki yoğun trafiğe rağmen inen ayılara bir çare bulunmasını istedi.


Güncel 28.05.2020 10:59:45 0
Anahtar Kelimeler: ayılar bu mahalleyi mesken tuttu

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

3

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

4

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

5

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

6

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

7

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

9

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

10

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi