Azerbaycan yangın söndürme ekipleri sevgi gösterileriyle ülkeden ayrıldı

Azerbaycan yangın söndürme ekipleri sevgi gösterileriyle ülkeden ayrıldı

Azerbaycan yangın söndürme ekipleri sevgi gösterileriyle ülkeden ayrıldı

Türkiye’de meydana gelen orman yangınlarına müdahale için Azerbaycan’dan 94 tam donanımlı itfaiye aracı ile birlikte gelen 380 kişilik yangın söndürme ekibi, sevgi gösterileri eşliğinde Artvin’in Sarp Sınır Kapısı’ndan çıkış yaparak ülkeden ayrıldı.
Akdeniz ve Ege Bölgeleri’nde süren orman yangınlarına müdahale için Azerbaycan’dan gelen itfaiyeciler görevlerini tamamladı. 94 tam donanımlı itfaiye aracı ile birlikte gelen 380 kişilik yangın söndürme ekibi, Azerbaycan’a dönüş için sabah erken saatlerinde Artvin’in Kemalpaşa ilçesine geldi.
Sarp Sınır Kapısı’ndan ülkelerine dönüş yapmak için hazırlık yapan Azerbaycanlı ekibe bölge halkı sevgi gösterilerinde bulundu. AFAD Artvin İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri eşliğinde Azerbaycanlı itfaiyecilere çiçek takdim edilerek alkışlarla ülkelerine uğurlandı.


Güncel 18.08.2021 15:42:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi