Azmimilli İlkokulu yeni yerinde yükselecek

Azmimilli İlkokulu yeni yerinde yükselecek

Azmimilli İlkokulu yeni yerinde yükselecek

Düzce Belediyesi, öğrencilerin daha modern yapılar içinde eğitim almasının önünü açarak Azmimilli İlkokulu’nun yeni binası için temel kazı çalışmalarını tamamladı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin dört bir yanında kronikleşen sorunları çözmeye devam ediyor. Birçok dev projenin yanı sıra eğitim alanında da önemli adımlar atan Başkan Özlü, depremin izlerini taşıyan Azmimilli İlkokulunun taşınması için başlattığı çalışmalar hızla ilerliyor.
Düzce Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü ile 24 derslikli okulun protokolünün imzalanmasının ardından mülkiyeti Düzce Belediyesine ait olan alanda kazı ve temel atmaya hazır hale getirilme işlemleri kısa sürede tamamlandı. Yeni yapılacak olan okul alanında Fen İşleri Müdürlüğü kısa sürede kazı çalışmalarını tamamlayıp, 150 m3 grobeton dökerek temel atmaya hazır getirdi. Öğrencilerin yeni okullarında eğitim alması için çalışmalar aynı hızla ilerleyecek. 24 derslikli Azmimilli ilkokulunun yapımında bağışçılardan da destek alınacak.


Güncel 23.11.2021 14:58:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

2

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

3

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

4

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

5

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

8

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

9

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti

10

Serebral palsili oğlu için ürettiği ekipmanlar diğer hastalara da umut oldu