Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı

Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı

Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı

AK Partili Bağlar Belediyesi, şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan vündüler Mahallesi’ne bağlı Tokaçlı mezrasının uzun yıllardır yenilenmeyen ve atıl durumda olan yolunu yenileyerek 2 kilometrelik alanı asfaltladı.
Siverek yolu üzeri Karacadağ bölgesinde bulunan Övündüler Mahallesi’ne bağlı Tokaçlı mezrası’nın yolunu yenileyerek asfaltla döşeyen Bağlar Belediyesi’nin çalışmasından sonra göz kamaştıran yeni yol, mahalle halkının hizmetine sunuldu. Bağlar Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Övündüler Mahalle Muhtarı Mustafa Akyüz, bugüne kadar ilettikleri taleplerin Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından yerine getirildiğini söyledi.
Akyüz, "Tokaçlı mezramızın yolu çok kötüydü. Vatandaşlar bize şikayette bulunuyordu. Biz de bu durumu Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na aktardık. Mezramızın yolu yenilenerek asfaltlandı. Başkanımıza ve emeği geçen belediye ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


Güncel 24.10.2021 14:48:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor