Bahçelievler Belediyesi şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Bahçelievler Belediyesi şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Bahçelievler Belediyesi şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Bahçelievler Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret etmek isteyen şehit ailelerini evlerinden alarak şehitliğe getirdi.
Ramazan Bayramı’nın birinci gününde İstanbul Valiliği’ne ve kaymakamlıklarına başvuran şehit yakınları ile aileleri Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret etti. Bahçelievler Belediyesi, 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında şehitliği ziyaret edecek olan şehit ailelerini evlerinden araçlarla alarak şehitliğe getirdi. Belediye ekiplerince şehitliğe getirilen 22 aile, şehitlerinin kabri başına gelerek dualar okudu. Şehitlerinin kabirleri başında dualar okuyan aileler, daha sonra görevliler tarafından evlerine götürüldü.

“Mehmetçik sağ olsun”
Oğlu Jandarma Komando Onbaşı Cengiz Sarıbaş’ın 10 yıl önce şehit olduğunu aktaran babası Talip Sarıbaş, “Annesi de vefat etti. Milletimiz sağ olsun. Devlet sağ olsun. Mehmetçik sağ olsun. Allah hepsine ömürler versin. Hepsinin gözünden öpüyorum” dedi.

“Her bayram ziyarete geliyorum”
Şehit oğlunun kabrinin Karabük’te bulunduğunu ifade eden anne Nebahat Dinçel, “Buraya ziyarete geldim. Çok iyi oldu. Oğlum 1994’te Diyarbakır’da şehit oldu. Her bayram birisi getirirse ziyarete geliyorum. Belediyeden aldılar, getirdiler. Allah razı olsun. Kurban Bayramı’nda oğlumun mezarına gittim. Bu sene gidemedim” ifadelerini kullandı.


Güncel 24.05.2020 12:31:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü