Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan dörtlü toplantı için Moskova’da

Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan dörtlü toplantı için Moskova’da

Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan dörtlü toplantı için Moskova’da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran Savunma Bakanları ile İstihbarat Başkanları arasında düzenlenecek dörtlü toplantıya katılmak üzere Moskova’ya geldi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran Savunma Bakanları ile İstihbarat Başkanları arasında gerçekleştirilecek "dörtlü toplantıya" katılmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya geldi. Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan’ı taşıyan uçağı Vnukovo Havalimanında Rus yetkililer, Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar ve diğer yetkililer karşıladı.

Dörtlü toplantı
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Suriye Savunma Bakanı Korgeneral Ali Mahmud Abbas ile İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Muhammed Reza Aştiyani ve ülkelerin İstihbarat Başkanlarının yer alacağı dörtlü toplantıya katılacak.
Bakan Akar, toplantı kapsamında ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.


Politika 25.04.2023 11:26:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor