Bakan Kasapoğlu vatandaşlara kitap dağıttı

Bakan Kasapoğlu vatandaşlara kitap dağıttı

Bakan Kasapoğlu vatandaşlara kitap dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale’nin en işlek caddesinde vatandaşlara kitap, çocuklara da satranç takımı hediye etti. Daha sonra Bakan Kasapoğlu, Selçuklu yadigarı Çeşnigir Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Kırıkkale’de Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, ardından Zafer Caddesi üzerinde esnaflara ’hayırlı işler’ dileyerek, vatandaşlarla sohbet edip kitap ve satranç takımı hediye etti. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığında basına kapalı olarak partililerle istişare toplantısı da düzenledi.
Bakan Kasapoğlu, günün son programında beraberindeki heyetle birlikte Kızılırmak Nehri üzerinde bulunan ve yüzyıllar boyunca tarihe ışık tutan Çeşnigir Köprüsü ve Kanyonu’nu gezdi. Kırıkkale Valiliği tarafından turizme kazandırılan tarihi alan hakkında Vali Yunus Sezer’den bilgiler alan Kasapoğlu, seyir terasından güneşin batışını seyredip hatıra fotoğrafı çektirdi.


Güncel 23.11.2020 19:11:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

2

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

3

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

4

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

6

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

7

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

8

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

9

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

10

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım