Bakan Koca’dan özel gereksinimli vatandaşlara müjde: "10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandı"

Bakan Koca’dan özel gereksinimli vatandaşlara müjde:

Bakan Koca’dan özel gereksinimli vatandaşlara müjde: "10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandı"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği programda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Bakan Koca, 10 ilde rehabilitasyon merkezlerinin kurulmaya başlandığı müjdesini verdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi’de engelli vatandaşlar ve aileleriyle buluştu. Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve ilçe yöneticileri de katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Bakan Koca ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.
Programda bir konuşma yapan Bakan Koca, en büyük engelin zihinlerdeki bariyer olduğunu söyledi. Bakan Koca, 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandığını müjdeleyerek, “Siz zaten her şeyi başarıyorsunuz, biz engel olmayalım yeter. Özel gereksinimi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim sorumluluğumuz” dedi.


Politika 10.05.2023 17:52:22 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi