Bakan Pakdemirli’den su yalağında oynayan ayılarla ilgili "Halinden memnun” paylaşımı

Bakan Pakdemirli’den su yalağında oynayan ayılarla ilgili

Bakan Pakdemirli’den su yalağında oynayan ayılarla ilgili "Halinden memnun” paylaşımı

Tunceli’de ayıların kurulan su yalağında oynaması fotokapan ile görüntülendi. O anları Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından “Ayılar halinden memnun” diye paylaştı.
Yaban hayatının yoğun olduğu Tunceli’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi’ne (DKMP) bağlı ekipler "Su Kaynakları" projesi kapsamında çalışmalarını yoğunlaştırdı. Daha öncede belirli noktalara su yalağı kuran ekipler, kent genelinde özellikle yaban hayvanlarının uğrak noktalarına su yalakları yerleştirerek, su bağlantısını gerçekleştirdi. Yalakların yanında yaban hayatının izlenmesi için fotokapanlarda kuruldu.
Foto kapan ile yalaklardan birinde oyun oynayan ayılar görüntülendi. Yalağın içerisine girerek oyun oynayan ayılar suyun tadını çıkardı. Yine foto kapana meraklı gözlerle bakan ayılar bir süre sonra ormanın içerisine girerek gözden kayboldu.
O anları da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ‘Ayılar halinden memnun’ diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.


Güncel 6.06.2021 00:10:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi