Bakan Derya Yanık, Başkan Kadir Kara’yı Ziyaret Etti

Bakan Derya Yanık, Başkan Kadir Kara’yı Ziyaret Etti

Bakan Derya Yanık, Başkan Kadir Kara’yı Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Osmaniye’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Kara, meclis üyeleri ile birlikte Bakan Derya Yanık’ı belediye başkanlık makamı girişinde karşılayarak çiçek takdim etti.

Başkanlık makamında devam eden ziyarette Başkan Kadir Kara, sunum yaptı.

Başkan Kadir Kara sunumunda, Osmaniye Belediyesi bünyesinde hizmet veren OBEM (Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi), belediye tarafından yürütülen YADES (Yaşlı Destek Programı), şehit aileleri ve çocuklarına yönelik çalışmalar ile şehirde yaşayan yetim çocuklar ve ailelerine yönelik destek çalışmalarının yanı sıra faaliyete geçecek projeler ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Bakan Derya Yanık, Osmaniye Belediyesi’nin yürüttüğü aile odaklı hizmetlerinden ve çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca bakanlık olarak yapılan ve yapılacak yatırımlar noktasında Osmaniye’nin ve Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yanında olduklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ederek Osmaniye’ye hizmetleri noktasında başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaretinde Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya, Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il, merkez ilçe başkanları ve temsilcileri de yer aldı.



Osmaniye 1.05.2022 00:38:00 0
Anahtar Kelimeler: Bakan Derya Yanık Başkan Kadir Ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği