Bakırköy’de hukuk bürosu olarak kullanılan villada yangın

Bakırköy’de hukuk bürosu olarak kullanılan villada yangın

Bakırköy’de hukuk bürosu olarak kullanılan villada yangın

Bakırköy Basınköy’de hukuk bürosu olarak kullanılan villanın çatısında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın büyümeden söndürüldü.
Yangın, Bakırköy Basınköy Mahallesi Elif Sokakta hukuk bürosu olarak kullanılan villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, villanın çatısında henüz bilenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar, müdahale etmek istese de başarılı olamadı. Diğer çalışanlar tahliye edildi.
İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı. Yangın, diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında kimse yaralanmazken, villanın çatısında maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.


Yurt Dünya 23.08.2022 10:36:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

2

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

3

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

4

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

6

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

9

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

10

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı