Balayını bıraktılar, deprem bölgesine yardıma koştular

Balayını bıraktılar, deprem bölgesine yardıma koştular

Balayını bıraktılar, deprem bölgesine yardıma koştular

Antalya’da balayı tatilinde olan yeni evli çift, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sebebiyle balayı tatilini yarıda bırakıp, afetzedelere yardıma koştu. Bir yardım derneğinin kurucu başkanı da olan çift, afet bölgesinde depremzedelere çadır ve giyim malzemeleri dahil birçok yardımda bulundu.
4 Şubat’ta evlenen Hüseyin ve Kevser Polat çifti, balayı tatili sırasında 6 Şubat günü Antalya’da deprem haberini aldı. ‘Gölge Kaya’ olarak tanınan ses sanatçısı Hüseyin Polat, kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü ‘Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği’ ile deprem bölgesine yardım kampanyası başlattı. Yeni evli Polat çifti, balayı tatilini bırakarak afet bölgesine yardıma gitti. Çift, birçok noktada çadır, giyim ve gıda konusunda depremzedelere yardım ulaştırdı.

“Balayı gecemizin sabahı deprem haberini aldık”
Hüseyin Polat, “4 Şubat günü Antalya’da bir düğünüm oldu, güzel de bir kutlama oldu. Düğünümüzün ardından balayına gittik, balayında ilk gecemizi geçirdik. Sabah kalktığımızda deprem haberini duyduk. Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği İstanbul ekibindeki arkadaşlarımız İstanbul’dan bir tır kaldırdı. Biz eşimle Antalya’dan ayrıldık, Adana’da tırı karşıladık. Biz getirdiğimiz yardımın birebir ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını istedik. Biz yaptığımız yardımları sosyal medyada paylaşınca iş insanları bize yardım göndermeye başladı” dedi.


Güncel 22.02.2023 11:23:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: