Balıkesirli yazar öğrencileriyle İstanbul’u okudu

Balıkesirli yazar öğrencileriyle İstanbul’u okudu

Balıkesirli yazar öğrencileriyle İstanbul’u okudu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin yetiştirdiği yazar Şahin Boran, öğrencileriyle birlikte hazırladığı kitapçıkla büyük ilgi gördü.
Aynı zamanda Türkçe öğretmenliği görevini de sürdüren Yazar Boran, öğrencileriyle birlikte oluşturduğu Fatih Hırkai Şerif Ortaokulu Yazarlık ve Kısa Film ekibiyle, ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Yaşadığın Şehri Tanı’ temalı bir çalışma hazırladı.
Öğrencileriyle kurduğu ekibin ilk çalışması olan “İstanbul’u Okumak” adlı kitapçığı yayınlayan ekip, bu gururu öğrencileriyle paylaştı.
Tamamen renkli baskı tekniğiyle basılan kitapçıkla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Öğretmen-Yazar Şahin Boran, “Bu eser, öğrenci arkadaşlarımızın ilk basılı kitabı olması açısından da büyük önem ifade etmektedir. Ekibimizin araştırma yazılarının yer aldığı kitapçıkta 24 öğrencimiz görev aldı. Okullarımıza örnek olması açısından böyle bir çalışmaya imza atmak bizim içinde büyük bir gurur kaynadığı oldu” dedi.
Boran, isteyen okulları ve öğretmenlerin; işin mutfağının incelikleri, yazım, tashih, grafik tasarım, masaüstü yayıncılık ve baskı aşamaları konusunda kendisiyle irtibata geçmesi halinde, bu çalışmalara gönüllü olarak teknik ve teorik destek verebileceklerini söyledi.


Güncel 5.05.2023 15:57:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı