Bandırma’da ilk defa ses teli implantı uygulandı

Bandırma’da ilk defa ses teli implantı uygulandı

Bandırma’da ilk defa ses teli implantı uygulandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 7 ay önce guatr ameliyatı sonrası ses teli felci olan hasta Ayşe Kasım’a Bandırma’da ses teli implant uygulandı.
Çanakkale’de oturan ve 7 Ay önce guatr ameliyatı sonrası ses teli felci olan hasta Ayşe Kasım’a Bandırma’da ses teli implant uygulandı. Bandırma Entu KBB Doktorlarından Doç. Dr. Engin Başer ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, çok ileri düzeyde ses kısıklığı olan hasta Ayşe Kasım’a Bandırma’da ilk defa yapılan ses teli implant ameliyatı uygulandı. Bu sayede ses tellerindeki ses kısıklığı kalıcı olarak düzeltildi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Engin Başer; “Daha önce birçok hastama uyguladığım ses teli implantı ameliyatını Bandırma’da da bir ilk olarak başarılı bir şekilde uyguladık. Ameliyatımızın başarılı geçmesi ve hastamızın sesinin eski haline kavuşması hem hastamız hem de bizim için oldukça mutluluk verici oldu. Bandırma’da böyle özellikli ameliyatların yapılıyor olması bölgemiz için çok önemli. Ameliyatta birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim” dedi.


Güncel 12.01.2023 11:00:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor