Baroda "Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri” konulu seminer düzenlendi

Baroda

Baroda "Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri” konulu seminer düzenlendi

Erzincan Barosunda "Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri” konulu meslek içi eğitim semineri düzenlendi.
Seminerde Doç. Dr. Umut Yeniocak sunum yaparak "Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri” konularında katılımcılara bilgiler aktardı.
Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, meslektaşlarının daha kaliteli hukuki hizmet sunmaları için gayret gösterdiklerini kaydetti.
Aktürk, “Sıklıkla yaşanan mevzuat değişikliklerinin takibi avukatların en çok zorlandığı konuların başında gelmektedir. Müvekkillerin haklarını korurken, adaletin tesisine çalışırken dürüstlük ve bilgi en önemli hazinemizdir. Meslektaşlarımızın eğitimine gereken önemi veriyor, güncel ve kolay anlaşılabilir eğitim programları ile meslektaşlarımızın daha kaliteli hukuki hizmet sunmaları için gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 26.05.2022 11:22:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de öğrenciler bayrak yürüyüşü yaptı

2

Anamur'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim dağıtıldı

3

Antalya'da hamile eşini silahla yaralayan koca yakalandı

4

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

5

Antalya'da konaklama tesisleri ve araç kiralama firmaları denetlendi

6

Alanya'da kazada alev alan otomobildeki yangın söndürüldü

7

Medical Point Gaziantep Hastanesinden Dünya Kanser Günü etkinliği

8

Manavgat'taki bir okula hayırsever desteğiyle kütüphane yapıldı

9

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay'da konuştu:

10

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası