Bartın’da eğitime kar tatili

Bartın’da eğitime kar tatili

Bartın’da eğitime kar tatili

Bartın Valiliğince, beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 11 Mart 2022 Cuma günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği duyuruldu.
Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarının da 11 Mart 2022 Cuma günü için idari izinli sayılacağı kaydedildi.
Yapılan açıklamada, "Güncellenen meteorolojik tahminlere göre; gece boyunca kar yağışı beklentisi?ile ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olay tehlikesi nedeniyle; İllimiz genelinde tüm resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarında eğitim-öğretim faaliyetlerine 11 Mart 2022 Cuma günü 1 gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile olan kamu çalışanlarımızın 11.03.2022 tarihinde (1) gün süreyle idari izinli sayılmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.


Güncel 11.03.2022 09:38:39 0
Anahtar Kelimeler: bartın’da eğitime kar tatili

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

3

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

4

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

5

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

6

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

7

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

9

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

10

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi