Bartın’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Bartın’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Bartın’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

BARTIN (İHA) – Bartın’da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda satışa hazır 300 gram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kurucaşile ilçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. M.Ö. isimli şahsın elinde uyuşturucu bulundurduğu, satışını yaptığı ve elindeki uyuşturucu maddeleri kısa süre içerisinde elden çıkaracağına dair istihbari bilgiler üzerine başlatılan operasyona "Mika" ve "Cesur" isimli dedektör köpekler de katıldı.
Operasyonda satışa hazır kavanozlar ve özel hazırlanmış küçük paketler içinde 300 gram kubar esrarla birlikte M.Ö. suçüstü yakalanırken 2 av tüfeği, av fişekleri, boş kartuş, kartuş doldurma aparat ve tapaları, saçma, 1 av tüfeği namlusu ve uzun namlulu silah dürbünü, 30 adet 9 mm tabanca fişeği, 10 adet yasadışı kapsamda kama ve bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan M.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.


Yurt Dünya 13.02.2021 22:21:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı