Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Online olarak düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Sanal Boccia turnuvasında dereceye giren Sivaslı sporcular ödüllerini aldı.
Korona virüs salgını nedeniyle çalışmalarını evde sürdüren paralimpik boccia sporcuları, Uluslararası Boccia Spor Federasyonu (BisFed) tarafından tavsiye edilen “Boccia Battle” 3 boyutlu mobil uygulamasıyla düzenlenen sanal turnuvada mücadele etti. 60 sporcunun katıldığı müsabakalar; BC1, BC2, BC3, BC4 ve BC5 olmak üzere 5 farklı kategoride yapıldı.
Sivas’ı temsilen yarışmaya katılan Sivas Şeker Spor Kulübü sporcusu Mustafa Ayan ve Sivas Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Demir, dereceye yapmayı başardı. BC5 kategorisinde 2. olan Mustafa Ayan ile 3. olan Mustafa Demir’e madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir takdim etti. Demir, Sivas’ı başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenör Şefika Şeker Kaygusuz’u tebrik etti.


Spor 2.04.2021 13:05:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi