Başiskele’nin mahalleleri çocukların sesleriyle şenlendi

Başiskele’nin mahalleleri çocukların sesleriyle şenlendi

Başiskele’nin mahalleleri çocukların sesleriyle şenlendi

Başiskele Belediyesi, çocuklara yönelik yaptığı “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğiyle eğlenceyi çocukların ayağına götürerek minik Başiskeleliler’i şenlendirdi.
Başiskele’de geleceğin teminatı çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü öncülüğünde geçen yıl başlayan “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğine bu yaz da devam etti. İlçenin 37 mahallesinde ikamet eden çocukların her birine ulaşabilmek için belirlen 25 noktada yaklaşık her gün bir etkinlik yapan gezici tiyatro ekibi çocukları gönüllerince eğlendirdi. İlk olarak Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda başlayan “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği Yaylacık Mahallesi’nde yapılan son gösteriyle sona erdi.
Korona virüs tedbirlerine uygun olarak çocukların ve ebeveynlerinin etkinlik alanında oturma düzenleri sosyal mesafeye uygun olarak ayarlandı. Maskelerini takarak etkinliğe katılanlar alan girişine yerleştirilen dezenfektanlarla ellerini temizlediler. Çocukların ve ebeveynlerinin yoğun ilgi gösterdiği “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğinde çocuk tiyatroları, İbiş gösterileri, kukla oyunları ve maskotlar ile çocuklar hem gönüllerince eğlendiler hem de yeni yeni bilgiler öğrendiler. Sahneye de çıkan çocuklar tiyatrocularla birlikte şarkılar söylediler ve dans ettiler.
İlçenin dört bir yanını gezen “Mahallemde Şenlik Var” ekibi, her gün bir mahalleye misafir olarak çoluk çocuk herkesi eğlendirerek keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı.


Güncel 17.08.2021 12:17:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü