Başkan Akman’dan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ mesajı

Başkan Akman’dan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ mesajı

Başkan Akman’dan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ mesajı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, özverili çalışmalarıyla ülkenin gelişme ve kalkınma hamlesine büyük katkı sağlayan tüm işçilerin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ettiğini söyledi.
‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman; emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerin bayramı olan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Başkan Akman, “Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin alın terinin ne kadar değerli olduğuna bir kez daha şahitlik ediyoruz” dedi.
En kutsal kazancın alın teri ile yapılan kazanç olduğunun altını çizen Başkan Akman, “Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle işçi emeklileri dahil olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan işçi kardeşlerimin bayramını tebrik ediyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 1.05.2022 13:06:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

2

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

3

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

4

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği

5

Mevlana Celaleddin-i Rumi vefatının 752. yılında Kepez'de anıldı

6

Kahramanmaraş'ta "81 İlde 81 Orman" projesi kapsamında 30 bin fidan toprakla buluştu

7

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

8

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

9

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı