Başkan Aksoy, Ankara’dan müjdelerle döndü

Başkan Aksoy, Ankara’dan müjdelerle döndü

Başkan Aksoy, Ankara’dan müjdelerle döndü

Bakanlıklar nezdinde görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Ankara’dan döndü
Başkan Aksoy’un ilk durağı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etmek oldu. Marmara Belediye Başkanı Aksoy, Bakan Ersoy’la yaptığı görüşmede, adalarda devam eden çalışmalar yürütülen projeler ve turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanı Aksoy’un ziyaretin ikinci durağı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Abdullah Tancar ile bir araya gelen Başkan Aksoy, Bakan Yardımcısı Tancar’a Saraylar Mahallesi’nde bulunan eski ve ekli elektrik hattının kalite ve verimliliğinin arttırılması amacıyla yer altına alınması talebini iletti. Bakan Tancar’dan, yatırım planları dahilin de bu talebin değerlendirileceğinin sözünü alan Başkan Aksoy, ziyaret sonunda bu önemli talebe destek sözü veren Bakan yardımcına teşekkür etti.


Güncel 17.11.2020 16:01:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi