Başkan Ataç makamını 3’üncü sınıf öğrencisi Derin’e emanet etti

Başkan Ataç makamını 3’üncü sınıf öğrencisi Derin’e emanet etti

Başkan Ataç makamını 3’üncü sınıf öğrencisi Derin’e emanet etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adalet İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Derin Aydemir’e emanet etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın makamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir buluşma gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla ilgili konuşan Başkan Ataç, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Ataç 23 Nisan dolayısıyla makamını Adalet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Derin Aydemir’e emanet etti. Aynı zamanda İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası öğrencisi olan Derin Aydemir’i makam koltuğuna oturtan Başkan Ataç, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan’ı kutlu olsun. Bugün Sevgili Derin’i başkan yaptık, belediyeyi kendisi yönetecek. Çocuklarımızın müzikle uğraşması beni çok mutlu ediyor. Mustafa Kemal Atatürk de sanata çok büyük önem verirdi. Biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Ataç’ın makamına oturan Derin Aydemir de “Daha fazla park ve kreş olsun, daha fazla sosyal etkinlikler düzenlensin istiyorum. Konserler, festivaller, sergiler çoğalsın isterim. İnsanların sosyalleşmeye, morallerinin yükselmesine ihtiyaçları oluyor” dedi. Derin Aydemir daha sonra Başkan Ataç için kısa bir viyola dinletisi gerçekleştirdi.

Başkan Ataç soruları yanıtladı
Derin Aydemir, Başkan Ataç’a, “Çocukken hangi oyunları oynuyordunuz?”, “Neden belediye başkanı olmak istediniz?”, “Küçükken hangi mesleği yapmayı istiyordunuz?” gibi sorular da yöneltti. Başkan Ataç da soruları, “Çokça futbol oynuyordum, spor yaparak vakit geçiriyordum. Sonrasında akordeon çaldım. Müziğe olan ilgimi başkanlığımda sizleri de bu alana yönelterek kullandım. Çocukken birçok meslek aklımızdan geçiyordu ama el becerim iyi olduğu için güzel sanatlara ya da diş hekimliğine ağırlık verdim ve diş hekimi oldum. Belediye başkanlığını da uzun zaman hekimlik yaparken hedefliyordum. Çünkü belediye başkanlığı icracı bir makam. Diş hekimliğimde de hastanın hem estetiğine hem de sağlığına önem verirdim. Belediye başkanlığı da bu şekilde. Büyük bir ekiple projeler üreterek uygulamaya koyuyoruz. Tepebaşı’ndaki insanlarımız da bu projeler ile mutlu oluyorlar. İşte bu bir şeyleri başarma duygusudur. O yüzden her zaman belediye başkanı olmayı istedim” şeklinde cevapladı.
Başkan Ataç, Derin Aydemir’e 23 Nisan hediyesi de takdim etti.


Güncel 23.04.2023 14:10:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi