Başkan Ataç’tan Tuzlukçu’ya geçmiş olsun ziyareti

Başkan Ataç’tan Tuzlukçu’ya geçmiş olsun ziyareti

Başkan Ataç’tan Tuzlukçu’ya geçmiş olsun ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı ziyaret ederek geçirdiği trafik kazasından dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, yerel yöneticiler ile temasları devam ediyor. Başkan Ataç bu kapsamda Ekim ayında trafik kazası geçiren Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Buluşmada Başkan Ataç ve Başkan Akbuğa, belediyecilik çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Akbuğa ve beraberindeki yetkililer, Başkan Ataç’a belediye kütüphanesi ve gezici kütüphaneyi de tanıttı. Başkan Ataç’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Akbuğa kendisine teşekkür ederek Tepebaşı Belediyesi’nin de başarılı çalışmaları ile örnek bir belediye olduğunu ifade etti.
Başkan Ataç ise CHP’li yerel yönetimler arasındaki diyaloğun, belediyecilik çalışmalarına da olumlu yansıdığını vurguladı.


Güncel 11.12.2021 12:44:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: