Başkan Avcı Lösemiye dikkat için turuncu maske dağıttı

Başkan Avcı Lösemiye dikkat için turuncu maske dağıttı

Başkan Avcı Lösemiye dikkat için turuncu maske dağıttı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve başkan yardımcıları Lösemiye dikkat çekmek için vatandaşlara Türk bayrağı ve turuncu maske dağıttılar.
Altıeylül Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında alınan meclis kararı gereği Başkan Hasan Avcı ve Altıeylül Kent Konseyi Başkanı Av. Hüseyin Gündoğdu ile birlikte vatandaşlara Lösemili Çocuklar Haftasında lösemiye dikkat çekmek için vatandaşlara Türk Bayrağı ve turuncu maske dağıttılar.
Başkan Avcı maske dağıtımında yaptığı açıklamada " 2-8 Kasım Haftası Lösemili Çocuklar Haftası. Lösemili çocuklarımızı yalnız bırakmamak ve farkındalık oluşturmak adına, bugün LÖSEV ambleminde yer alan ve iyiliği simgeleyen turuncu renkte maske takarak ve bu maskeleri vatandaşlara dağıtarak farkındalık oluşturmayı amaçladık. Bu hastalığı yaşayan ve bu sıkıntıyı ailecek çeken herkesin bu hastalıktan bir an önce kurtulmalarını diliyorum. Bu çocuklarımıza da Mevlam’dan acil şifalar diliyorum" dedi.


Güncel 6.11.2020 16:28:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

2

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

3

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

4

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

5

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

8

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

9

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti

10

Serebral palsili oğlu için ürettiği ekipmanlar diğer hastalara da umut oldu