Başkan Beyazgül depremzedelerin yanında

Başkan Beyazgül depremzedelerin yanında

Başkan Beyazgül depremzedelerin yanında

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler Şanlıurfa’da da yıkıma ve can kayıplarına neden oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, depremin meydana geldiği ilk anlardan itibaren vatandaşların yanında yer alarak, acılarına bir nebze de olsa su serpmeye çalıştı.
Bütün ekibini depremzedeler için seferber eden Başkan Beyazgül, belediyeye ait alanların derhal açılması ve gerekli ihtiyaçların karşılanarak vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi. Bir yandan Halk Ekmek fabrikasında kapasiteyi 400 bin ekmeğe çıkararak vatandaşlara sıcak ekmek ulaştırmaya çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan çorba evlerinde ve belirlenen alanlarda çeşitli ikramlarda bulundu. Kesintisiz çorba ikramını sürdüren ekipler, Halk Ekmek fabrikasında üretilen ekmeklerden vatandaşlara kavurma yaparak ikram etti.
Başkan Beyazgül vatandaşları ziyaret ederek, onlarla tek tek ilgilendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi ve ALO 153 İletişim Merkezi’ni de ziyaret eden Beyazgül, bir gecede üretilen 400 bin ekmeğin bu zor günlerde önemli bir sorunu çözdüğünü aktardı.


Güncel 8.02.2023 20:57:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

2

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

4

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

5

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

7

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

8

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

9

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

10

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı