Başkan Bilgili, “Tevazu, samimiyet ve gayretle millet için çalışıyoruz”

Başkan Bilgili, “Tevazu, samimiyet ve gayretle millet için çalışıyoruz”

Başkan Bilgili, “Tevazu, samimiyet ve gayretle millet için çalışıyoruz”

AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı, yangın bölgelerinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek yaralarını sarmak için elinden geliyor.
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve kadın kolları üyeleri, yangınzede vatandaşları ilk günden bu yana yalnız bırakmadı. Yaşanan afetin ardından bölgede ilan edilen afet sonrası yaraların sarılması için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.
AFAD, Kızılay ve Kozan Kaymakamlığı başta olmak üzere bölgede eksikliklerin giderilmesi üzerine çalışma yapılırken son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik vatandaşlar ile bir araya geldi. Devlete dualar eden vatandaşlar ve çocuklar, Ömer Çelik ve AK Partili heyete teşekkür etti. Samimiyet fotoğraflara yansırken yangınzede vatandaşlar evlerine kavuşacakları günü beklediklerini kaydetti. AK Parti Yusuf Bilgili, bölgede çalışmaların hızla sürdüğünü ifade ederek “Tevazuuyla, Samimiyet, gayretle önce millet, önce memleket” anlayışı ile çalışmaların sürdüğünü kaydetti.


Güncel 30.08.2021 10:43:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı