Başkan Büyükkılıç: "Adıyaman’da Basın Sitesi İçin gece gündüz çalışıyoruz"

Başkan Büyükkılıç:

Başkan Büyükkılıç: "Adıyaman’da Basın Sitesi İçin gece gündüz çalışıyoruz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Adıyaman’da ihtiyaç duyulan 20 konteynerlik Basın Sitesi’nin kurulum çalışmalarının gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek, sitenin en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm Türkiye’yi yasa boğan ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler sonrasında afetin en derinden hissedildiği tüm bölgelere yardım ve desteklerinin sürdüğünü kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, afetten büyük ölçüde etkilenen Adıyaman’a iş makineleri, sebze, meyve gibi gıda yardımları gönderen büyükşehir belediyesinin şimdi de bölgede afet sonrası yerel basın mensuplarının görevlerini yapmaya devam edebilmeleri için Kayseri Valiliği koordinesinde Basın Sitesi’ni inşa çalışmalarına başladığını ifade etti. Nisan ayı meclis toplantısında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi arasında kardeş şehir olma kararı alındığını da hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Adıyaman’da kurulacak 20 konteynerlik Basın Sitesi’nin çalışmalarının hummalı ve özverili bir şekilde sürdüğünü belirtti.
Büyükkılıç, tüm imkânları ile depremden etkilenen şehirlere desteklerini sürdürdüklerinin altını çizerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak gece gündüz demeden deprem bölgesinde yaraları sarmaya ve bu çerçevede Adıyaman’da ihtiyaç duyulan 20 konteynerlik Basın ve Medya Sitesi’nin çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.


Yurt Dünya 14.04.2023 10:47:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Bilgi Üniversitesi pediatrik ağrı yönetimi konusunda uluslararası eğitime ev sahipliği yaptı

2

İDSO DenizBank Konserleri'nde Bringuier kardeşler sahne alacak

3

Yeditepe Üniversitesinden yeni nesil teknoloji ve girişimcilik modeli

4

AXA Türkiye'den yeni sağlık sigortası yönetmeliği değerlendirmesi

5

Antalya'daki turizmciler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Ray Sigorta "Ray Connect" mobil uygulamasını tanıttı

7

Radisson Otel Grubu "Yılın En İtibarlı Zincir Oteli" seçildi

8

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

9

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

10

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı