Başkan Büyükkılıç, Ankara’da 3 bakanla görüştü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Toplantısı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da 3 bakanla görüştü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Toplantısı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da 3 bakanla görüştü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, Ankara’daki toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Adalet Bakanı ile Sanayi ve Ticaret Bakanı ile bir araya gelerek, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkentte parti genel merkezinde düzenlenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin kurduğu, iktidara getirdiği bir siyasi teşekkül olarak ifade ettiğimiz AK Parti’nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak bizlerin ve heyetin sorumluluğudur” dedi. Başkan Büyükkılıç toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme dair önemli konuları ele aldığını belirterek, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Ankara’mızda gerçekleştirdik. Çok önemli konulara değinen kıymetli liderimiz Sayın Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan, Başkan Büyükkılıç, toplantının yapıldığı AK Parti Genel Merkezi’nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile görüştü. Bakanlarla samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştiren Büyükkılıç, Ankara’da çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantı öncesi Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile görüşerek, şehrimizdeki yatırımları kısaca değerlendirdik” diye konuştu.
Toplantıda Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da eşlik etti.


Güncel 5.01.2023 15:39:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı