Başkan Büyükkılıç: “Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda 7 bin ton asfalt döküyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda 7 bin ton asfalt döküyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda 7 bin ton asfalt döküyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım alanındaki yatırımlarından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın iniş yolunda ve alt geçit köprüsü üzerindeki asfalt çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, yol çalışması tamamlandığında 7 bin ton asfalt döküleceğini söyledi.
Kayseri genelinde ulaşım ağının geliştirilmesine özel önem veren Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımda önemli bir güzergâh olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizde kalıcı, sağlıklı, kentimizin omurgasını koruyan ve en güzel şekilde konforu sağlayan ulaşım ağını oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimizin yürüttüğü çalışmada, Organize Sanayi dağ yolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın iniş yolunda ve alt geçit köprüsü üzerinde asfalt çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
Gece, gündüz demeden, kentte daha emniyetli, daha konforlu ve daha kısa yollar için alternatif projeler üretmek amacıyla yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Büyükkılıç, Organize Sanayi dağ yolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde devam eden yol çalışmasının tamamlandığında 7 bin ton asfalt döküleceğini ifade etti.
Başkan Büyükkılıç, yapılan bu çalışmalarla organize sanayiye ulaşımda önemli bir güzergâh olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçileceğini ve ulaşım güvenliği ile konforunun arttırılmış olacağını sözlerine ekledi.


Güncel 7.11.2022 11:56:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı