Başkan Cabbar’a aşısını Milletvekili Tamer yaptı

Başkan Cabbar’a aşısını Milletvekili Tamer yaptı

Başkan Cabbar’a aşısını Milletvekili Tamer yaptı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın aşısını doktor olan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer yaptı.
Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve teşkilat üyeleri ile birlikte aşı uygulaması yapılan Develi Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Burada sağlık çalışanları ile sohbet eden heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ayrıca, doktor olan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, aşı sırası gelen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a aşısını yaptı.

Develi Devlet Hastanesi’nin inşaatına ziyaret
Ayrıca, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Develi ziyareti kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan 150 yataklı Develi Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Hastane yönetiminden bilgi alan ve çeşitli incelemelerde bulunan Tamer, "Bu sene içerisinde hastanemiz faaliyete geçecektir. Bölge hastanesi kapasitesindeki hastanemiz şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.


Güncel 4.09.2021 10:18:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Kariyerini bırakarak sinemaya yönelen mühendis, ödüllü filmlere imza atıyor

2

İskenderun ilçesinde 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

3

Daikin'den tüketimi azaltan yeni nesil Icon Premix kombi

4

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

5

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

6

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

7

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

10

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı