Başkan Demir: “Konuyu sıkı sıkıya takip ediyoruz”

Başkan Demir: “Konuyu sıkı sıkıya takip ediyoruz”

Başkan Demir: “Konuyu sıkı sıkıya takip ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsun’da şiddete uğrayan kadın hakkında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kızımızın sağlık durumu şu an iyi. Konuyu sıkı sıkıya takip ediyoruz. Olayın takipçisiyiz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik ilçesinde eski eşi İbrahim Z. tarafından sokak ortasında şiddete maruz kalan kadını hastanede ziyaret ederek, son durumu hakkında başhekimden bilgi aldı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, eski eşi tarafından sokak ortasında şiddete maruz kalan E.M., tedavi gördüğü Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek ailesi ve başhekimden son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Olay karşısında duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Mustafa Demir, kadına şiddetin medeniyetimize tamamen ters olduğunu belirterek şunları söyledi: “Cennet annelerin ayakları altındadır hadisi, bizim medeniyetimizi ifade eder. Olayı duyduğumuz ilk andan itibaren yaşadığımız üzüntü çok büyük. Kızımızın sağlık durumu şu an iyi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İlk andan itibaren bakanlarımız, valimiz, başsavcımız ile aynı anda konuyu sıkı sıkıya takip ediyoruz. Olayın takipçisiyiz. Bir kez daha üzüntülerimizi ifade etmek istiyorum. Samsun’un ve Türkiye’nin kadına yönelik şiddet olaylarıyla bir daha gündeme gelmemesi için, bu tür olayların tekrar etmemesi için hepimize büyük görevler düşüyor.”


Güncel 7.03.2021 16:56:08 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Oğlunun vasiyetini yerine getirerek torunlarına anne baba oldular

2

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

3

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

6

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

8

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

9

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

10

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu