Başkan Demir: "Şehrimizin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaracağız”

Başkan Demir:

Başkan Demir: "Şehrimizin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaracağız”

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Saathane Meydanı’nda devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yaklaşık bir aya kadar tamamlanmayı planladığımız proje ile birlikte şehrimizin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaracağız” dedi.
Başkan Mustafa Demir, Saathane Meydanı’nda devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Ağustos ayında Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından çevre düzenleme projesinin onaylanmasının ardından çalışmaların hemen başladığını belirten Başkan Mustafa Demir, “Saathane Meydanı’ndaki çevre düzenlemelerine yönelik projemiz, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı. Daha sonra ekiplerimiz tarafından bu bölgede çalışmalar başlatıldı. İlk önce alan tesviye edildi, daha sonra SASKİ alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu an aydınlatma ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. Yaklaşık bir aya kadar tamamlanmayı planladığımız proje ile birlikte şehrimizin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaracağız” diye konuştu.


Güncel 15.09.2020 14:45:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı