Başkan Dinçer için acil donör aranıyor

Başkan Dinçer için acil donör aranıyor

Başkan Dinçer için acil donör aranıyor

Geçtiğimiz günlerde safra kesesi rahatsızlığı dolayısıyla Denizli’ye sevk edilen ve burada karaciğerinin iflas ettiği öğrenilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer için acil donör arandığı bildirildi. Başkan Dinçer’in yakınlarının hiçbirinin dokusunun kendisi ile uyuşmadığı belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle Denizli’ye sevk edilen ve burada tedavi altına alınan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in karaciğerinin iflas ettiği belirlenmişti. Denizli’den İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Başkan Dinçer’e karaciğer nakli yapılmasına karar verildi. Buradan nakil için Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in yakınlarının kontrol edildiği ancak hiçbirinin dokusunun uyuşmadığı belirtildi.
Başkan Dinçer için donör vermek isteyen 19-49 yaş arası, alkol-sigara kullanmamış ve kronik rahatsızlığı bulunmayan kişilerin Ramazan Özhan’a ait 545 445 10 30 telefona ulaşmaları istendi.


Güncel 11.02.2022 09:12:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı