Başkan Dinçer kar temizlik personeline pekmez ikram etti

Başkan Dinçer kar temizlik personeline pekmez ikram etti

Başkan Dinçer kar temizlik personeline pekmez ikram etti

Aksaray’da günlerdir yoğun bir şekilde yağan kar tüm kenti beyaza bürürken, Aksaray Belediyesi ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer kar temizleme mücadelesi veren personele pekmez ikram etti.
Tüm yurdu etkisi altına alan ve Aksaray’da da günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Aksaray Belediyesi vatandaşların mağdur olmamaları için günlerdir yaptığı kar temizleme çalışmasını gece gündüz aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Evren Dinçer çalışan personele pekmez ikram etti.
Burada bir açıklama yapan Başkan Dinçer, “Yaklaşık 100 araç ve 500 personelimizle gece gündüz demeden karla mücadele ediyoruz. Eksi 20-25 dereceye varan sıcaklık koşulları altında gece gündüz demeden sağ olsunlar gayretle, azimle çalışıyorlar. Aksaray’ımız üzüm ve pekmeziyle meşhurdur, bölgede ün salmıştır. Aksaray’ımızın her evinde olan bir besin kaynağıdır. Bu vesile ile hem pekmezimizi hatırlatmak hem de bu manada bu gücü çalışanlarımıza vermeyi arzu ettik” dedi.
Kent genelinde çalımalar aralıksız sürüyor.


Güncel 27.01.2022 15:07:28 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

2

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

3

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

5

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

7

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

8

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

9

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

10

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi