Başkan Ertuğrul Çetin, çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Başkan Ertuğrul Çetin, çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Başkan Ertuğrul Çetin, çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bir ömür boyu birlikteliğe ’evet’ diyen genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.
Başkan Ertuğrul Çetin, vatandaşların en güzel anlarında yanlarında olarak kendilerini yalnız bırakmıyor. Tüm davetlere cevap vermeye çalışan ve çok sayıda çiftin nikâh merasimini gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, normalleşme dönemiyle birlikte düğün merasimlerinin tamamına katılmaya gayret gösteriyor.
Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘İmkân buldukça hemşerilerimizin davetlerine yetişmeye gayret ediyor, mutlu günlerinin heyecanına ortak oluyoruz. Güçlü toplumların inşası doğru aile yapısı ile mümkündür. Bu düşünceyle gelecek nesillerimizin de aile bağlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Ailelerin bu evliliklerini, bir ömür boyu saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yürütebilmelerini temenni ediyor, dünya evine giren tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi.


Güncel 8.07.2021 12:20:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

2

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

3

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

4

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

5

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

6

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

7

Tera Yatırım Teknoloji Holding'de üst düzey atama

8

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi

9

Huawei nova 14 Pro Türkiye pazarında ön satışa sunuldu

10

Sarp kayalarla çevrili Kapıkaya Kanyonu kışın da tırmanış tutkunlarını ağırlıyor