Başkan Ertürk, Horsunlu Sosyal Tesisi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Ertürk, Horsunlu Sosyal Tesisi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Ertürk, Horsunlu Sosyal Tesisi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu’da Mayıs 2019 tarihinde başlayan ve son hızla devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kuyucak Belediyesi, toplam 7 bin metrekare açık alanı ve 974 metrekare çok amaçlı kapalı salonu ile büyük bir projenin yapımına adım atıldı. İçerisinde yüzme havuzundan yürüyüş yoluna, kapalı düğün salonundan açık düğün alanına, spor tesislerinden kafeteryaya, çocuk oyun parkından dinlenme tesisine kadar birçok sosyal alanı bulunacak olan tesis Horsunlu ve çevre mahallelerden yüzlerce insana sosyal faaliyet imkanı sağlayacak.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk projenin Horsunlu’ya yakışır bir tesis olacağını belirterek, "Belediyenin de yatırımları ile birlikte Kuyucak, bugünkü mükemmel bir şehircilik anlayışıyla donatılmış hale geldi. İlçede çalışmalar son sürat devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Güncel 7.01.2022 11:23:58 0

İlginizi Çekebilir

1

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

2

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

3

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

4

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

5

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

6

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

7

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

8

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

9

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

10

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı