Başkan Güler, Gastronomi Festivali’nin açılışını gerçekleştirdi

Başkan Güler, Gastronomi Festivali’nin açılışını gerçekleştirdi

Başkan Güler, Gastronomi Festivali’nin açılışını gerçekleştirdi

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güle ilçede 29 Ocak Pazar gününe kadar sürecek olan Gastronomi, Yemek ve Yöresel Ürünler Festivali’nin açılışını yaptı.

Köşk Belediyesi’nin, Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda düzenlediği organizasyonda, karne sevinci yaşayan çocukları da unutmayan Başkan Güler, onlarla birlikte sahneye çıkarak birlikte vakit geçirdi. Festivalde sürpriz etkinlikler ve eğlencelerle minik öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Açılış sonrası stantları gezen ve ürünleri inceleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Karne heyecanı yaşayan minik yavrularımız ile birlikte belediyemizin düzenlediği Gastronomi, Yemek ve Yöresel Ürünler Festivalinin açılışını gerçekleştirdik. Onlar için hazırladığımız süpriz etkinliklerde çocuklarımıza ve ailelerine iyi eğlenceler diliyor, Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Farklı yörelerden lezzetlerin tanıtıldığı festival çerçevesinde Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi de sahnede izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.


Güncel 22.01.2023 18:11:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı