Başkan Güler vatandaşları kan bağışına davet etti

Başkan Güler vatandaşları kan bağışına davet etti

Başkan Güler vatandaşları kan bağışına davet etti

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda vatandaşlardan kan bağışı toplayan, Kızılay personelini ziyaret ederek, vatandaşları kan bağışına davet etti.

Türk Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi tarafından Aydın’ın Köşk ilçesi Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, kan bağışı toplayan Kızılay personelini ziyaret etti. Personel ile sohbet eden Güler, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kan bağışının özellikle bu dönemde büyük bir önem taşıdığının altını çizen Başkan Güler, kan stoklarının dolmasına destek veren bağışçıları tebrik etti. Her sağlıklı bireyin her yıl en az 1 kere kan vermesi gerektiğini ifade ederek vatandaşları kan bağışına davet etti.

Kızılay’ın kan bağışı noktasında canla başla mesai yapan sağlık çalışanlarını da tebrik eden Başkan Güler, gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, zor ve meşakkatli bir iş yaptıklarını, bu bağlamda her türlü desteği hak ettiklerini belirtti.



Güncel 12.01.2021 12:19:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlı tutuklandı

2

Erzin ilçesinde bahçenin tel örgüsüne çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

3

Adana'da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri fırınları denetledi

4

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, son 3 yıllık faaliyetleri değerlendirdi

5

"Turizmde İnsan Kaynakları Zirvesi" Antalya'da düzenlendi

6

KETAV Başkanı Yorulmaz, Antalya'nın en iyi turizm destinasyonları listesine girmesini değerlendirdi:

7

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da basın toplantısı düzenledi

8

NetWork Puffer Dış Giyim Koleksiyonu'nu tanıttı

9

Akbank, CDP'de üç alanda "A" notuyla dünyadaki sürdürülebilirlik liderleri arasında yer aldı

10

Oyun temelli öğrenme çocuklarda problem çözme yeteneğini geliştiriyor