Başkan Işık, "Kütahya’mızın en büyük talebi bir stat"

Başkan Işık,

Başkan Işık, "Kütahya’mızın en büyük talebi bir stat"

Belediye Kütahyaspor, Belediye Başkanı Alim Işık’ın önderliğinde ve liderliğinde 2.Lig yolunda şampiyonluğa emin adımlarla ilerlerken, Dumlupınar Stadı’nın yetersizliği bir kez daha gündeme geldi.
Taraftarların maçlarda söylediği "Biz stad istiyoruz" sloganı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na iletildi.
Hafta sonu Kütahya’ya biz dizi incelemeler ve açılışlar için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akkent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzu açılış törenine katıldı.
Törene katılan ve bir konuşma yapan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, stadyum konusunu yeniden gündeme getirerek, Bakan Kasapoğlu’na konuyu iletti. Başkan Işık, “Kütahya’mızın en büyük talebi bir stat ihtiyacımız. Sadece taraftarlarımızın bir sloganı ile size bunu ifade etmek isterim. Taraftarlarımız ‘Biz stad istiyoruz’ temposu ile stadyumu talep ediyorlar. Bunu takdirinize sunuyorum” dedi.


Spor 14.03.2021 20:27:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

2

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

3

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

4

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

5

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

6

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

7

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

8

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı

9

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde çıkan yangın söndürüldü

10

BBVA'dan OpenAI ile yapay zeka tabanlı bankacılık işbirliği