Başkan Kanar, liseli gençlerle birlikte fidan dikti

Başkan Kanar,  liseli gençlerle birlikte fidan dikti

Başkan Kanar, liseli gençlerle birlikte fidan dikti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, kırsal Yamanlı Mahallesinde liseli gençlerle bir araya gelerek yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu.
Yarıyıl tatilini doğa için değerlendiren liseli gençler, fidan dikme etkinliği düzenledi. Yamanlı mahalle muhtarı İsmet Kutlu ve Öğretmen Hüseyin Güven’in çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Mehmet Kanar’ın öğrencilere desteği gecikmedi. Belediyeden temin ettikleri fidanları toprakla buluşturan gençler doğa sevgisini yarıyıl tatili ile birleştirirken, Başkan Kanar’ın sürpriz ziyaretiyle unutulmaz anlar yaşadı.
Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Gençlerimizi kucaklıyor her alanda yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yarıyıl tatilinde geçen zamanı doğa için, geleceğe nefes olmak için harcayan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu etkinlikte öğrencilerimize öncülük eden kıymetli muhtarıma ve Hüseyin öğretmenimize teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 2.02.2022 12:15:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

2

ON Dijital Global Brand Awards'ta "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" seçildi

3

İskenderunspor'da hedef üst sıralara tırmanışı sürdürmek

4

Dokumapark'ta çocuklar hem eğlendi hem portakal topladı

5

Görme engelli müzik öğretmeni, melodilerle öğrencilerine ilham oluyor

6

Eşarj yeni şarj istasyonunu İzmir'de açtı

7

Adana'da kaçak içki ve etil alkol operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

9

Yeşilay Antalya Şubesi üyeleri, gönüllülerle buluştu

10

Adana'da sulama kanalına devrilen minibüsteki 18 kişi yaralandı