Başkan Kılıç’tan öğrencilere LGS morali

Başkan Kılıç’tan öğrencilere LGS morali

Başkan Kılıç’tan öğrencilere LGS morali

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek öğrencilere ikramlarda bulunarak ve tek tek ilgilenerek moral verdi.
Terme Ortaokulu bahçesinde sınava giren öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, LGS sınavına girecek öğrencilere ikramlarda bulunarak, tek tek başarı dileklerini iletti. Heyecanlarına yenik düşmemeleri için telkinlerde bulundu.
İlçedeki 17 sınav merkezinde Terme Belediyesi olarak öğrencilerin rahat bir ortamda sınava girebilmesi için seferber olduklarını dile getiren Başkan Kılıç, "Evlatlarımız uzun zamandır emek harcayıp, çalıştıkları önemli bir sınava girecekler. 8 yıl süren zorlu bir eğitim-öğretim sürecinin ardından hayal ettikleri geleceğe ulaşmanın ilk adımı olan bu sınav çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli. Hedefleri için verdikleri emeklere hepimiz şahidiz. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına yürekten inanıyor ve sonuçlar nasıl olursa olsun, LGS’nin onlar için bir başlangıç olması dileğiyle sınavlarında her birine başarılar diliyorum. Bu süreçte pandemi şartlarına rağmen öğrencileri için gecelerini gündüzlerine katan kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Güncel 6.06.2021 14:23:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapı Kredi Yatırım 2026 strateji raporunu yayımladı

2

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

3

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

4

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

5

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

6

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

7

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

8

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

9

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

10

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi