Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yeni yılın tüm dünya insanlığı için barış, sevgi ve hoşgörü yılı olmasını diledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 2023 yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Barış ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Kılınç, "2022 Yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Rabbimden dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Ayrıca Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması da temennilerimizden bir tanesidir. Rabbimden yeni yılın, olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzurunun, refahının ve mutluluğunun arttığı bir yıl olmasını dileyerek tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.
Adıyaman Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek ve kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştık. İnşallah 2023 yılı bizim açımızdan daha da verimli geçecek. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim" diye konuştu.


Güncel 30.12.2022 17:04:26 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı