Başkan Kocaispir: "290 kilometre yol yaptık"

Başkan Kocaispir:

Başkan Kocaispir: "290 kilometre yol yaptık"

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 4 yılda 290 kilometre yol yapıldığını belirterek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sokak sokak mahalle mahalle ilçede ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.
Yüreğir genelindeki yol ağını daha kaliteli ve modern hale getirmek için yoğun bir mesai harcayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocaispir’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana 4 yılda 290 kilometre asfalt kaplama, 55 kilometre kilit parke yol yaptı. 8 bin 500 metre kaldırım çalışması yapan ekipler ayrıca 1.700 metre bisiklet yolunu vatandaşların hizmetine sunduğu belirtildi.
Vatandaşlara daha konforlu ulaşım sağlamayı hedefleyen Yüreğir Belediyesi, 34 çıkmaz sokağı caddelerle buluşturdu, 55 noktada yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi. Belediyenin ilçe genelinde asfalt kaplama, bakım onarım ve yenileme çalışmalarının ise aralıksız sürdüğü kaydedildi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’in sağlıklı ve daha yaşanabilir bir ilçe olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürürken ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Yol bu ihtiyaçların en başında geliyor. Bu çerçevede 4 yılda 290 kilometre yol yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sokak sokak mahalle mahalle ilçede ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Güncel 25.04.2023 12:27:16 0

İlginizi Çekebilir

1

ŞOK Marketler biberlerde pestisit analizi yapacak

2

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

4

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

5

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

6

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

7

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

8

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

9

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

10

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu