Başkan Öndeş’ten öğrencilere ara tatil hediyesi

Başkan Öndeş’ten öğrencilere ara tatil hediyesi

Başkan Öndeş’ten öğrencilere ara tatil hediyesi

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ara tatilde sahnelenecek olan ’Köpük ile Minik’ tiyatrosuna öğrencileri davet etti.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatiline girilmesiyle Germencik Belediyesi, ara tatil hediyesi olarak ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleyecek. Germencik Belediyesi Konferans Salonunda sahnelenecek olan çocuk tiyatrosu ’Köpük ile Minik’ 16 Kasım Çarşamba günü 14.00 ile 16.00 saatleri olmak üzere iki seans olarak çocuklarla buluşacak.

Öğrencileri tiyatroya davet eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Okullarımızın ara tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın verimli ve eğlenceli bir tatil geçirmeleri için tiyatro etkinliği düzenliyoruz. Çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmesine katkı sunacağına inanıyoruz. Çocuklarımız için düzenlediğimiz ücretsiz ‘Köpük ile Minik’ çocuk tiyatrosuna tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Öndeş, tiyatroyu seyretmek isteyen öğrencilerin ücretsiz biletlerini, Germencik Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ile Ortaklar Giyim Bankasından temin edebileceğini sözlerine ekledi.


Güncel 14.11.2022 12:43:21 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı