Başkan Özkan’dan Yağmur ve Şahiner’e ziyaret

Başkan Özkan’dan Yağmur ve Şahiner’e ziyaret

Başkan Özkan’dan Yağmur ve Şahiner’e ziyaret

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni göreve başlayan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Yağmur ile BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner’i ziyaret etti.
Başkan Ali Özkan, ilk olarak, Karacabey’de yeni göreve başlayan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Yağmur’u makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Ali Özkan, Yüzbaşı Mahir Yağmur’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey hakkında bilgilendirmede bulundu.
Özkan’ın bir diğer ziyareti ise BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner oldu. Özkan, BUSKİ Şube Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, ilçede gerçekleşen çalışmalar hakkında Şahiner ve ekibi ile istişarelerde bulundu.
Çeşitli talep ve meselelerin beraber değerlendirdiklerini ifade eden Ali Özkan, “BUSKİ Şube Müdürlüğü ekipleri ile Karacabey Belediyesi, sahada yaptıkları altyapı çalışmalarında beraber hareket ediyor. Vatandaşlarımızın bu çalışmalardan en az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyor ve ortaya titiz bir çalışma koyuyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde, uzun yıllar altyapı sorunu tarih olacak. Her şey daha güzel bir Karacabey için” dedi.


Yurt Dünya 12.10.2021 13:38:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

2

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

3

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

4

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

7

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

9

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama