Başkan Öztürk: "DOKAP ile çalışmalarımız devam edecek”

Başkan Öztürk:

Başkan Öztürk: "DOKAP ile çalışmalarımız devam edecek”

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ve beraberindekiler Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk’ü ziyaret etti.
Başkan Öztürk, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile Taşova’da yapımı tamamlanan ve hizmete sunulma aşamasında olan “Kapalı Pazaryeri” ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişi ve bulundu.
DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve beraberindeki heyet, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Taşova Belediyesi’nin ilçe merkezinde yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “DOKAP, belediyemiz tarafından hazırlanan önemli projelere destek sağladı. Sayın başkana ve onun nezdinde tüm DOKAP çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İlerleyen zamanlarda DOKAP ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.


Güncel 21.06.2022 11:35:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

2

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

3

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

4

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

5

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

6

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

7

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

8

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

9

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu