Başkan Posbıyık, Vergi Dairesi Başkanı’nı ziyaret etti

Başkan  Posbıyık, Vergi Dairesi Başkanı’nı ziyaret etti

Başkan Posbıyık, Vergi Dairesi Başkanı’nı ziyaret etti

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz’i ziyaret etti. Görüşmede, Kdz. Ereğli Belediyesi ile Erdemir arasındaki vergi uyuşmazlıkları ve diğer konular ele alındı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Posbıyık, pandemi koşulları nedeniyle daha önce ziyaret edemediği Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz’e yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede ayrıca Kdz. Ereğli Belediyesi ile Erdemir arasında yaşanan vergi uyuşmazlıkları ile diğer konular ele alındı.
Ziyarette Zonguldak Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kösemen ve Kdz. Ereğli Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa Çevik de yer aldı.


Güncel 30.06.2020 19:45:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz ilçesinde ağır hasarlı müstakil ev kontrollü yıkıldı

2

Antalya'da akarsu yatağından izinsiz kum alınmasına müdahale edildi

3

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ıspanak hasadına katıldı

4

Garanti BBVA, Startup Weekend'de yer aldı

5

Mersin'de "Kültürel Rönesans" söyleşisi gerçekleştirildi

6

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

7

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

8

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

9

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

10

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü