Başkan Sarı: “Daha yapacak çok hizmetimiz var”

Başkan Sarı: “Daha yapacak çok hizmetimiz var”

Başkan Sarı: “Daha yapacak çok hizmetimiz var”

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, vatandaşların evlerine konuk oldu. Şehrin dünyaya açılması için gerektiğine inandığı inşası süren otel ve teleferik gibi projeleri anlatan Başkan Sarı, “Yeni projeleri halkımıza sunacağız. Daha yapacak çok hizmetimiz var” dedi.
Kurşunlu Mahallesi’nde Demir ailesinin evine misafir olup geldiğini duyan mahalle sakinleriyle de sohbet eden Mehmet Sarı, yapımı hızla süren Hilton Oteli hakkında çıkarılan asılsız dedikodulara ve yakın zamanda şehrin 60 yıllık hayalini gerçekleştireceği teleferik projesi hakkında da bilgiler paylaştı.
Amasya için kalıcı hizmetler yapabilmek için çalıştıklarını vurgulayan Sarı, “Amasya’da birçok hizmet gerçekleştirildi, projeler yapıldı. Bu demek değildir ki Amasya’da her şey bitti. Hizmetler ve istekler hiçbir zaman bitmez. Bizler bunları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Sarı’yı hanelerinde konuk eden Yılmaz-Meryem Demir çifti ve mahalle sakinleri de yakın ilgisi dolayısıyla şükranlarını sunup çalışmalarında başarılar diledi.


Güncel 21.12.2022 14:56:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı