Başkan Say, halk ekmek satışını yerinde inceledi

Başkan Say, halk ekmek satışını yerinde inceledi

Başkan Say, halk ekmek satışını yerinde inceledi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, vatandaşın ucuz ekmek tüketimi için üretilen günlük 25 bin ekmeğin satıldığı ’Halk Ekmek’ noktalarını ziyaret etti.
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, geçtiğimiz aylarda halk ekmek projesini açıklayarak, kısa sürede hayata geçirme sözünü vermişti. Vatandaşın ucuz ekmek tüketimini sağlamak için seferber olan Edremit Belediyesi, kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak ağustos ayı itibari ile ekmek satışının startını vermişti. Edremit’in birçok noktasına kurulan büfelerde vatandaşa hijyenik ortamlarda sunulan ekmek büfelerini gezen Başkan Say, vatandaşların memnuniyetlerini dinledi. Yer yer vatandaşlarla sohbet eden Başkan Say, ekmek alımı noktasında da yardımlarda bulundu.
Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Say, projeleri arasında bulunan bir hizmeti daha hayata geçirmenin memnuniyetini duyduğunu belirtti. Pandemi döneminde vatandaşın yaşadığı sıkıntıları bildiklerini, nisan ayı itibari ile söz verdiklerini ve ağustos ayı itibari ile ekmek satışına başlandığını ifade eden Başkan Say, günlük 25 bin ekmeğin üretilerek satışa sunulmaya devam edildiğini kaydetti. Başkan Say, “Şu an itibari ile 20 noktamıza büfelerimiz bırakılmış durumdayız, kalan diğer büfelerimiz de bırakılmaya devam ediliyor. İnşallah onları da tamamlayıp vatandaşın ucuz ekmek tüketimine kavuşmasını sağlamış olacağız. Sosyal belediyeciliğin gereği olan halk ekmek projesinin ilçemizde başlaması maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için çok önemliydi. Halk ekmek büfelerimiz halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Güncel 25.11.2020 11:44:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

2

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

3

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

4

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu